Best Katering - Katering Warszawa

511-900-800 kontakt@bestkatering.pl

Menu

Gorący Bufet

zobacz nasze propozycje

Zupy

  • żur na prawdziwkach
  • krem z brokułów z groszkiem ptysiowym
  • rosół z kury
  • rosół z bażanta
  • barszcz czerwony z kołdunami
  • borowikowa z łazankami
  • krem ze szparagów
  • flaki po staropolsku
  • krem z dyni z grzankami
  • zupa rybna
  • toskańska/pomidorowa/ z parmezanem i świeżą bazylią
  • taco zupa z wołowiną i nachois
  • osuimono zupa z owocami morza
  • kokosowa z zielonym curry i kurczakiem

Gorące

  • prosię pieczone w całości faszerowane
  • polędwiczki wieprzowe pieczone podane na sosie Marshala/borowikowo koperkowym z parmezanem
  • pierś kurczaka faszerowana szpinakiem, w sosie kremowym z suszonymi pomidorami
  • kurczak w zielonym curry z mlekiem kokosowym, trawą cytrynową
  • sataye wołowe, wieprzowe lub drobiowe, sos orzechowy
  • plastry cielęciny w sosie
  • rolada  z kurczaka faszerowana boczkiem , ogórkiem kiszonym , sos majerankowy
  • rolada  drobiowa z fetą i szpinakiem sos bazyliowy
  • żeberka po texansku
  • lemon chicken
  • picatta milanese
  • kotlet cielęcy panierowany parmezanem zapikaney z mozarellą i prostiutto
  • kaczka faszerowana w sosie winogronowym
  • roladki z soli z krabami na sosie szafranowym
  • dorsz z pieca w sosie egipskim
  • Łosoś z rusztu w sosie z limonki
  • kotleciki cielęce w sosie sycylijskim
  • pstrągi faszerowane ziołami pieczone w całości podane z masłem czosnkowym
  • Fondee  serowe szwajcarskie podane z chrupiącą bagietk
  • Fondee z polędwicą wołową, kurczakiem , polędwicą wieprzową
  • podane z czteroma dipami :
  • tatarski, dijon, guacamole,czosnkowyczerwony

Masz pytania?

Facebook